12 Mayıs 2024 Pazar

METEOROLOJİ'DEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!

BHM
24.09.2019 16:52
METEOROLOJİ'DEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, akşam saatlerinden itibaren Muğla ve çevresinde kuvvetli ve çok kuvvetli sağanak bekleniyor.

Muğla, Aydın, Manisa ve İzmir çevrelerinde akşam saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada vatandaşların ani yağışlara karşı hazırlıklı olması ve tedbir alması gerektiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Ege Bölgesi'nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam (24.09.2019 Salı) saatlerinden itibaren İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi, dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü web sitesinde Bodrum için "Kuvvetli (21-50 Kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

 

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com