13 Mayıs 2024 Pazartesi

Off-Road aracını kurtarma operasyonu başarı ile sonuçlandı

BHM
24.01.2024 13:40
Off-Road aracını kurtarma operasyonu başarı ile sonuçlandı
Bodrum Off-Road Kulübü’nün geçtiğimiz hafta pazar günü yaptığı Milas’taki Avşar Ovası çamur parkurunda bir araç kanala düştü. Ekip, yoğun bir çaba sonucu tek seferde kanaldan aracı çekerek kurtardı.

Bodrumlu Off-Road tutkunları macera ile dolu bir hafta sonunda yine bir araya geldi. Bodrum ve çevresindeki çeşitli parkurlarda kendi aralarında eğlenen Bodrum Off-Road Kulübü üyesi sporcular, geçtiğimiz hafta sonu ise araçlarını, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Avşar Ovası’ndaki çamur parkurunda sürdü. 

Parkur sırasında zorlu mücadele sergileyen bir Off-Road sporcusu ise hızını alamayarak kanala düştü. Ekip arkadaşları hemen toplanarak hep birlikte başarılı bir operasyon ile aracı tek seferde kanaldan çıkarmayı başardı. 

BODOFF’da yeni üyeler için eğitimler düzenleniyor

Bodrum Off-Road Kulübü Başkanı Murat Taşlıdağ yaptığı açıklamada; Bodrum Off-Road Kulübü olarak bu hafta aralarına yeni katılan üyelerine araçlarını arazide kullanma, araçlardaki off-road ekipmanlarının nerede nasıl doğru kullanılacağı yaşayarak göstermek olduğu ifade ederek, “Kulüp üyemizin arazide ilerlerken kanala yan yatması ve vinçleme işlemi de eğitimin bir parçası idi. Bu tip eğitimleri kamplı olarak yapmaya devam edeceğiz. Off-road ve doğa tutkunlarının toplanma, buluşma merkezi BODOFF, keyifli ve sıra dışı etkinlikleri ile üye buluşmalarına ve eğitimlerine devam ediyor.” dedi. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com