29 Mart 2024 Cuma

ANİ BASTIRAN YAĞMURLA TATİLCİLER ZOR ANLAR YAŞADI

BHM
10.08.2020 12:11
ANİ BASTIRAN YAĞMURLA TATİLCİLER ZOR ANLAR YAŞADI
Bodrum'da dün akşam saatlerinde deniz kenarında restoranlarda oturan yerli ve yabancı turistler, bir anda gök gürültüsüyle birlikte etkili olan yağmurdan kaçacak yer aradı.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Pazar akşamı Ankara, Konya ve Sivas'ta sağanak yağışların etkili olacağını, Pazartesi günü Güney Ege, Akdeniz, Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağını duyurdu. Marmara’nın güneybatısı için de kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Pazar akşamı başlayacak kuvvetli yağış ve rüzgarların Pazartesi günü etkisini sürdüreceğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, Güney Ege, Akdeniz, Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun'un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Pazartesi öğle saatlerinden sonra Denizli, Uşak ve Burdur çevreleri ile Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri, Antalya’nın batısının iç kesimleri (Korkuteli, Elmalı, Döşemealtı) ve Isparta’nın güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor.

YILDIRIM DÜŞTÜ, ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI!

Gökgürültülü sağanak yağış, Bodrum'da yaşamı olumsuz yönde etkilerken, Güvercinlik Mahallesi'nde ormanlık alanda yıldırım isabet etmesi sonucu yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine bölgeye, Güvercinlik Orman İşletme Şefliğine bağlı arazözler sevk edildi. Orman işçilerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışması başlatıldı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com