19 Nisan 2024 Cuma

Bitez'de Büyük Çalışma

BHM
19.12.2014 12:38
Bitez'de Büyük Çalışma
Vatandaşlardan gelen istek, talep ve şikayetleri değerlendiren Bodrum Belediyesi ekipleri, Bitez'de hafta başında başlattıkları çalışmalarına hızla devam ediyor. Birçok ekibin seferber olduğu çalışmalar sonunda, yaşanan sıkıntıların büyük ölçüde giderilmesi hedefleniyor.

Bodrum Belediyesi Çözüm Merkezine iletilen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenlenen mahalle toplantılarında ve sosyal medya aracılığıyla vatandaşlar tarafından iletilen istek, talep ve şikayetleri değerlendiren Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum'un Bitez Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle genelinde aciliyet ve durum tespitlerine göre aynı anda birçok bölgeye yönlendirilen, belediyenin çeşitli birimlerinden oluşan ekipler, işleri en kısa sürede tamamlamak için hızla ve özenle çalışmalarına devam ediyor.

 

Fen işleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Zabıta, Destek Hizmetleri, Çevre Koruma ve Kontrol, Mezarlıklar ve Basın-Yayın Halka İlişkiler Müdürlüklerinden seksene yakın belediye personeliyle devam eden çalışmalarda, sorunlu bölgelerdeki birçok sıkıntının sonuna gelindi. Çalışmalar süresince acil olan ve vatandaşın gündelik hayatını aksatan bölgelerde, belediyenin imkanları dahilinde çözüm sağlanıyor. Ekipler, vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları yerinde dinleyip tespit ederek, gereken noktalarda hızlı ve kesin çözüm arayışlarına gidiyor.

 

Çalışmalar kapsamında Bitez Sahili boyunca 6 farklı noktada yağmur suyu drenaj borusu döşeme çalışması ve bir çok yol ve sokakta toplam 1000 metre kare alan üzerinde, parke tamir işleri yapıldı. Ana ve ara sokaklarda da 300 metrelik yağmur suyu hattı döşendi. 

Sahil ve ana yol üstündeki ağaçlarda budama çalışmaları, ana yol üzerindeki göçüklerde asfalt yama çalışmaları ile dere içlerinin temizlenmesi ve dere içinde yol olarak kullanılan alanların bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Büyük ölçüde tamamlanan çalışmalarda sona gelindiği bildirildi.


Vatandaşların isteklerini dikkate alan Bodrum Belediyesi, çalışmalarını ilçe genelinde hızla sürdürmeye devam edecek.

 

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com