20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜNDOĞANSPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

BHM
10.02.2016 11:01
GÜNDOĞANSPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET
Gündoğanspor Kulübü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Gündoğanspor Kulübü Başkanı Uğur Özten, Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Tepe, yönetim kurulu üyesi ve Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci ile takımın teknik sorumlusu Tanju Çakıcı katıldı.
Kulüp Başkanı Özten, takımın Muğla U15 ligini lider olarak bitirerek Play-Off'a kaldıklarını belirterek; "Muğla U15 liginde A grubu ile B grubunu ilk iki sırada bitiren takımlar tek devreli lig ve puan usulüne göre karşılaşarak ilk iki takım Türkiye Şampiyonasına katılacak. Play-Off'ta şu an üçüncü sıradayız. 10 Şubat Çarşamba günü Yeni Milas Spor'u yenmemiz ya da berabere kalıp diğer maçta da Marmarisspor'un Muğla Atletikspor karşısında puan kaybetmesi durumunda Türkiye Şampiyonası'na katılacağız. Kritik Yen Milas maçı öncesi Sayın Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek takımımızın son durumu hakkında bilgi vermek istedik. Muğla U15 ligi A Grubunu şampiyon olarak bitirmemizde Bodrum Belediye Başkanımızın önemli destekleri olmuştur. Bu destekler için kendilerine tekrar teşekkür ederiz." dedi.
Bodrum olarak amatör spor kulüplerinin başarılarından gurur duyduklarını belirten Mehmet Kocadon, "Gündoğanspor U15 takımının da Play-Off'un son maçından galibiyet ile ayrılacağına gönülden inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum. Bodrum Belediyesi olarak spor kulüplerimize yaptığımız destekler her zaman devam edecektir." dedi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com