20 Nisan 2024 Cumartesi

HATALI SOLLAMA CAN ALDI

BHM
29.05.2015 17:44
HATALI SOLLAMA CAN ALDI
Hatalı sollama can aldı: 1 ölü 2 yaralı Bodrum'da, hatalı sollama yapıp karşı şeride geçen bir otomobil sürücüsü, burada bir hafif ticari araçla burun buruna gelince son anda manevra yaptı.
Hatalı sollama can aldı: 1 ölü 2 yaralı
 
Bodrum'da, hatalı sollama yapıp karşı şeride geçen bir otomobil sürücüsü, burada bir hafif ticari araçla burun buruna gelince son anda manevra yaptı. Kendi yönüne geçmesine rağmen aracın kontrolünü yitiren sürücünün yönetimindeki otomobil tekrar karşı şeride geçince bir motosikletle karşılıklı çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün öldüğü, otomobildeki iki kişinin ise yaralandığı kaza anı bir işyerinin güvenlik kamarasınca saniye saniye kaydedildi.
 
Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Ortakent- Yalıkavak Karayolu üzerinde meydana geldi. Yalıkavak yönüne giden 38 yaşındaki Mustafa Konaklı, yönetimindeki 48 SV 276 otomobil ile önündeki aracı sollamak için karşı şeride geçti. Hafif ticari araçla burun buruna gelen sürücü son anda manevra yaparak kendi şeridine geçebildi. Ancak aracın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil tekrar karşı şeride geçince 46 yaşındaki Mustafa Dildar'ın kullandığı 48 BA 038 motosikletle karşılıklı çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle havalanan motosiklet parçalara ayrıldı. Kaskı da parçalara ayrılan motosiklet sürücüsü kanlar içinde yerde kaldı. Her iki araç da şarampole düşüp iki metreden ağaçlık alana uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü Dildar, kaza yerinde öldü. Otomobil sürücüsüKonaklı ile arkadaşı Suat Öztürk yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından motosiklet sürücüsü Dildar'ın cesedi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
DHA

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com