18 Nisan 2024 Perşembe

İLK UÇAK TEKER KOYDU

BHM
05.05.2016 19:05
İLK UÇAK TEKER KOYDU
Germania Havayolları ile sezonun ilk turist kafilesi, bugün Almanya'nın Berlin kentinden direkt uçuşla Bodrum’a geldi. Çiçeklerle karşılanan konuklar için pasta kesildi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ve TAV yetkilileri, bugün Almanya'nın Berlin kentinden kente gelen sezonun ilk turist kafilesini törenle karşıladı. Uçaktan inen yolcular, Dış Hatlar Terminali'nde karanfillerle selamlandı. Başkan Yardımcısı Altındağ ile Dernek Başkanı Özyurt, uçağın kaptan pilotu Sven Vebo, Germania Havayolları Türkiye Satış Temsilcisi İsmail Polat ve mürettebatına çiçek vererek teşekkür etti. Ardından üzerinde TAV ve Germania Havayolları'nın bu yıl Türkiye'ye ek olarak sefer koyduğu Bodrum ve Antalya Gazipaşa Havalimanı haritasının bulunduğu pasta kesildi.

 

Başkan Yardımcısı Altındağ, "Bugün uzun bir aradan sonra Almanya'dan tarifeli uçuşlar başladı. Kış aylarında Almanya ve diğer ülkelerin turizm fuarlarında yaptığımız tanıtımlar etkisini gösteriyor. Bugünden itibaren Almanya'nın Berlin ve Hamburg kentlerinden olmak üzere haftada iki kez, Bodrum'a uçuş yapılacak. Bodrum bu yıl turizmi en az zararla kapatabilecek kapasiteye sahip bu nedenle hiçbir endişemiz yok" dedi.

 

Almanya'dan gelen turistler; daha sonra Bodrum'da kalacakları otellere gitti.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com