20 Nisan 2024 Cumartesi

Karış karış Bodrum Yarımadası’nda

BHM
01.03.2014 11:11
Karış karış Bodrum Yarımadası’nda
Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Göltürkbükü Belediye Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.  

Bodrum’un Göltürkbükü Beldesi’ne giden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, vatandaşlar tarafından alkışlarla ve "Bodrum'un Gururu Mehmet Kocadon" tezahüratlarıyla karşılandı. Kocadon yaptığı konuşmada, iyi bir takımla yola çıktıklarını belirterek, “Her gün bu sevgi çemberi daha çok büyüyor. Bodrum, en ufak bir din, dil, ırk farkı gözetilmeyen, medeni insanların yaşadığı bir yer. Bodrum Yarımadası, Türkiye’nin Dünya’ya açılan en medeni kapısıdır.” dedi.

 

“TÜRKBÜKÜ ADI BODRUM İLE BİRLİKTE ANILAN ÇOK ÖNEMLİ BİR YER”

Başkan Kocadon konuşmasının devamında, “Arkadaşlar, bizim yolumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gözlerindeki ışığın, medeniyetinin yoludur. Sizlerin 30 Mart yerel seçimlerinde attığınız her oy, Türkiye’nin geleceğini belirleyecektir. Göltürkbükü, bütün dünyaya samimiliğiyle, misafirperverliğiyle, bu güzel insanlarıyla, kumsalıyla kendini ispatlamış ve bütün dünya basınında kendine yer etmiş bir beldemizdir. Göltürkbükü, bu güne kadar meşhur olduysa, sizlerin sayesinde oldu. Bizlere de bu güzellikleri korumak düşer. Buradaki sahil esnafına da helal olsun diyorum ve teşekkür ediyorum. Sizler Göltürkbükü’nü bugünlere taşıdınız. Biz yurtdışındaki fuarlarda Bodrum’un tanıtımını yaparken, Türkbükü’ne çok ağırlık veriyoruz. Türkbükü adı Bodrum’la birlikte anılan çok önemli bir yer ve tanıtımlarımızda buna ağırlık vermeye devam edeceğiz. Türkbükü’nde turizmi 5 aya çıkarmak için projeler yapıyoruz. Bu projeleri de sizlere sorarak ve sizlere danışarak, görüşlerinizi alarak yapacağız. Sizin görüşünüz olmadan hiçbir projeyi hayata sokmayacağız. En önemlisi bu projeleri kendi çıkarımız için değil, Göltürkbükü halkının çıkarı için yapacağız” dedi.

 

Toplantıya Başkan Mehmet Kocadon'un yanı sıra Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, CHP Göltürkbükü Belde Başkanı Kamil Genç, CHP Bodrum Belediye Meclis Adayları ve vatandaşlar katıldı.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com