18 Nisan 2024 Perşembe

Su hattında patlama!

BHM
09.03.2014 16:02
Su hattında patlama!
Güvercinlik köyünde DSİ içme suyu hattında meydana gelen patlama nedeniyle 10'a yakın ev ve iş yerini su bastı.
Bodrum'da, Devlet Su İşleri (DSİ) içme suyu boru hattında patlama meydana geldi.
 
Güvercinlik köyünde, DSİ'ye ait içme suyu hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Patlama nedeniyle köyde bulunan 10'a yakın ev ve iş yeri, sular altında kaldı.
 
Olayın ardından DSİ ana isale hattı ekiplerce kapatıldı. Bölgeye gelen itfaiye, jandarma ve belediye ekipleri güvenlik önlemi aldı.
 
Evlerini su basan vatandaşlar duruma tepki göstererek, evlerinde büyük ölçüde hasar meydana geldiğini belirtti. Evi su altında kalan Gülşen Kaya, gazetecilere, "Tazyikli su aniden eve doldu. Ev, yarıya kadar suyla kaplandı, ne yapacağımızı şaşırdık" dedi. 
 
Patlama nedeniyle bir araç da zarar gördü. Araç sahibi Galip Parmak, patlamanın hemen ardından istinat duvarının suyla birlikte gelerek aracına hasar verdiğini kaydetti.
 
Güvercinlik köyü muhtarı Mehmet Gereme ise hatta 10'uncu kez patlama yaşandığını, birçok evin sular altında kaldığını söyledi.
 
Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, tüm yetkililere söyledikleri halde bölgede herhangi bir çalışma yapılmadığını ifade ederek, can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu dile getirdi.
 
Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da köye giderek konuyla ilgili bilgi aldı.
 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com