29 Mart 2024 Cuma

TORBA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ 3 YARALI

BHM
28.07.2018 10:39
TORBA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ 3 YARALI
Bodrum Torba Mahallesi'nde karşı yönlerden gelen iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında evli ve bir çocuk annesi 52 yaşındaki Leyla Gökçek isimli kadın yaşamını yitirdi, 1’i ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı. 

Dün akşam saatlerinde Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve Bodrum’dan Torba’ya giden İskender Gürün idaresindeki 48 ADG 09 plakalı otomobil, iddiaya göre şerit ihlali yaparak, o esnada karşı şeritten gelen 06 KB 615 plakalı Leyla Gökçek idaresindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. 

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen aracın sürücüsü evli ve bir çocuk annesi 52 yaşındaki Leyla Gökçek, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde yolcu olarak bulunan ve henüz ismi öğrenilmeyen bir kadın ve Gülbahar Deniz ile diğer otomobilin sürücüsü İskender Gürün ise yaralandı. 

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi ve Rıza Anter Caddesi çift şerit olarak trafiğe kapatıldı. Yaralılar ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazada otomobilde bulunan ve ismi henüz öğrenilemeyen kadının durumunun ise ağır olduğu bildirildi. 
 
Kaza mahalline gelen savcının incelemelerinin ardından Leyla Gökçek'in cenazesi Bodrum  Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com