20 Nisan 2024 Cumartesi

7 KITANIN GÜZELLERİ ZİYARET ETTİ

BHM
13.05.2015 11:05
7 KITANIN GÜZELLERİ ZİYARET ETTİ
Bodrum’da düzenlenecek olan 7 Kıtanın Güzeli (Miss 7 Continents) yarışmasına katılan güzeller, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.
 Bodrum’da düzenlenecek olan 7 Kıtanın Güzeli (Miss 7 Continents) yarışmasına katılan güzeller, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon, güzellerle sohbet ederek, yarışmada başarılar diledi.
Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Jolly Tour ve İsis Hotel tarafından düzenlenen 7 Kıtanın Güzeli yarışması için Bodrum'da bulunan 22 ülkenin güzeli, 13 Mayıs Çarşamba akşamı yapılacak yarışma öncesinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile makamında biraraya geldi.
Bodrum'u nasıl bulduklarını soran Başkan Mehmet Kocadon'a, Bodrum'a ilk kez geldiklerini ve çok beğendiklerini söyleyen güzeller, tatil için de Bodrum'a gelmek istediklerini belirtti. Güzeller ayrıca yarışma öncesinde stres atmak için, çalışmalardan kalan zamanda, yüzüp güneşlendiklerini, tekne turuna çıktıklarını, dalış yaptıklarını ve eğlendiklerini belirtti.
Ziyaret sonunda güzellere ve organizasyon görevlilerine kendi elleriyle şeker ikramında bulunan Başkan Mehmet Kocadon, daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi.
 
DHA

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com