19 Nisan 2024 Cuma

ACIBADEM BODRUM'DAN HASTALARA ÖZEL ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

BHM
21.04.2020 17:15
ACIBADEM BODRUM'DAN HASTALARA ÖZEL ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Bodrum yarımadasındaki hastaları için özel bir uygulama geliştirdi; ücretsiz hasta transferi uygulaması ile hastalarına özel ulaşım hizmetini devreye soktu.

Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Direktörü Özgür Bayındır, Bodrum yarımadasının her yanından Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi’ni arayan hastaların, kendilerine tahsis edilen hasta transfer aracıyla evlerinden alındıklarını, tedavileri düzenlendikten sonra, eczaneden ilaçları da temin edilerek yeniden evlerine bırakıldıklarını belirtti.  

Evden ücretsiz transfer hizmetinin, Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi’nden hizmet almak isteyen her hasta için geçerli olduğunu söyleyen Bayındır; “Ücretsiz ulaşım hizmetiyle; hastalarımıza yol boyunca riske maruz kalmayacakları güvenli ve hijyenik araçlar sağlıyoruz. Poliklinik saatleri olan 09:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilen hasta transfer hizmeti için, 7 adet hasta transfer aracı tahsis edildi” dedi. 

Ulaşım da hijyenik ortamda yapılıyor!

Araçların her hasta transferinden sonra uluslararası standartlara göre dezenfekte edildiğini ve dezenfeksiyon işlemi yapılmadan araca yeni bir hasta alınmadığını kaydeden Bayındır şöyle konuştu: “’‘Acıbadem Sağlık Grubu’nun sunduğu ‘Online Doktor Görüşmesi’ ve ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ uygulamasının yanı sıra, Bodrum ve çevresinde ikamet eden, muayene ve tedavi için hastaneye gelmek isteyen ya da gelmek zorunda olan hastalarımıza transfer hizmeti sağlıyoruz. Yani; kronik hastalığı olanlar, yaşlılar, gençler, çocuklar kısacası ihtiyacı olan her hastaya poliklinik saatleri içerisinde ulaşım imkanı sağlıyoruz. Covid-19’a karşı Acıbadem Tıp Merkezi’nde aldığımız özel önlemler sayesinde hastalar, güvenle tedavi olup yeniden evlerine bırakılıyor.”

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com