27 Temmuz 2024 Cumartesi

AMACIMIZ SADECE SATIŞ DEĞİL…

BHM
05.11.2014 13:00
AMACIMIZ SADECE SATIŞ DEĞİL…
Fotokopi makineleri, yazıcı ve multifunction sektöründe lider konumda bulunan Artitech’in başarılı yöneticisi Bülent Korkmaz, başarısının sırrını anlattı.

Bodrum’da 16 yıllık tecrübelerini Artıtech markası altında birleştiren Bülent Korkmaz sadece Bodrum’da değil, Muğla genelinde Triumph Adler, Panasonic, Tekofaks gibi güçlü markaların tek yetkilisi olduklarını söyledi. Dünyanın en önemli markalarının bayisi olmalarının avantajının büyük olduğunu belirten Bülent Korkmaz, ancak bu güç dışında müşterileriyle kurdukları diyalog ve satış sonrası hizmetlerinin öneminin büyük olduğunu söyledi.

 

İHTİYAÇLARI BİRLİKTE PLANLIYORUZ

Sektörlerinin çok hassas olduğunu belirten Korkmaz, buna rağmen kamu daireleri, oteller, mimarlar, mühendisler, harita mühendisleri, baskı merkezleri gibi çok geniş bir yelpazeye hitap ettiklerini belirtti. “Müşterilerimizle ihtiyaçları birlikte belirliyoruz” diyen başarılı yönetici; “Gelişen kopyalama teknolojisi, paralel olarak ihtiyaçları da yönlendiriyor. Bu bağlamda özellikle renkli fotokopi makinesi ihtiyacı her geçen gün artıyor. Dünyada fotokopi makineleri kullanımına bakıldığında Kullanıcıların %80’i renkli, %20’si siyah beyaz makine kullanıyor. Türkiye’de ise durum tam tersi bir seyir gösteriyor. Kullanım ihtiyaçları tüm dünyada olduğu gibi önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye’de de tamamen renkli fotokopi makinesi, tarayıcı, yazıcıya yönelecek.

 

Bizler ArtıTech olarak değişen ve gelişen ihtiyaçları çok yakından takip ediyor ve müşterilerimizi buna göre yönlendiriyoruz. Hangi sektörlerin neye ihtiyacı olduğunu kendileriyle belirleyip çözüm önerilerini müşterilerimize detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

 

Çok uzun süredir bu sektörde sağlam temellere dayanan ilişkilerimiz ve markanın gücüyle müşterilerimizin doğru ihtiyacını belirliyor ve gerçekten işine maksimum seviyede yarayacak ürünleri pazarlıyoruz.

 

Bu sayede müşterilerimizle olan güven bağımız daha da güçleniyor ve sektörde markamız gün geçtikçe daha bilinir oluyor. Bugün Muğla genelinde 5 bine yakın müşteri portföyümüzle lider konumda bulunuyoruz. Amacımız ofis baskı makineleri konusunda sadece satış değil danışmanlık hizmetleri de vermektir. ” dedi.

 

Artıtech Tekonoloji fotokopi makineleri, multifunction, yazıcı ve faks makineleri dışında özellikle okullarda sıklıkla kullanılan akıllı tahta, projeksiyon cihazlarında da hizmet veriyor.

 

Artıtech iletişim bilgileri;

 

Açıkkırlar Mevkii Atatürk Bulvarı Mehmet Akif Ersoy Cad. Sabri Kaptan İş Merkezi

No: 2B/6 Konacık / Bodrum / Muğla

Telefon: 0 (252) 313 17 00

 Fax:      0 (252) 313 11 01

GSM:    0 (532) 139 69 55

Mail:      info@artitech.com.tr

www.artitech.com.tr

 

bu bir ilandır…

BHM
Bodrum Teknoloji

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com