20 Nisan 2024 Cumartesi

Antrenmandan cesedi çıktı

BHM
19.06.2014 11:36
Antrenmandan cesedi çıktı
Bodrum'da 5 yıldızlı bir otelin cankurtaran ve su sporları eğitmeni Suat Aydar, ısınma antrenmanı için girdiği denizde gözden kayboldu.

Bodrum’da, 5 yıldızlı bir otelin Cankurtaran ve su sporları eğitmeni 36 yaşındaki Suat Aydar, ısınma antrenmanı için girdiği denizde gözden kayboldu. 20 metre derinlikte dalgıçlar Aydar'ın cesedini buldu.

ISINMAK İÇİN DENİZE GİRDİ, GÖZDEN KAYBOLDU

Göltürkbükü Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelin Cankurtaran ve su sporları eğitmeni Suat Aydar, bugün saat 12.00'de, ısınma antrenmanı için yalnız denize girdi. Bir süre sonra Aydar'ı suda göremeyen arkadaşları, denize girdi.

 

2 SAAT SONRA CESEDİ BULUNDU

Kendi imkanları ile Aydar'ı bulamayan arkadaşları, Marmaris Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen 4 kişilik dalış ekibi, Aydar'ın cesedini 2 saat sonra, 20 metre derinlikte ve iskelenin altında buldu.

 

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ SANILIYOR

Kalp krizi geçirdiği sanılan Aydar'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Genç cankurtaranın ölümü otelde üzüntü yarattı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

BHM
Bodrum ceset boğulma

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com