28 Mart 2024 Perşembe

BAYRAMDA TÜM ÇOCUKLAR TRAFİK POLİSİ

BHM
18.08.2018 14:04
BAYRAMDA TÜM ÇOCUKLAR TRAFİK POLİSİ
İçişleri Bakanlığı'nca uygulamaya konulan ‘Hatalı sürücüye kırımızı düdük’ kampanyası kapsamında Muğla valisi Esengül Civelek ,tatilcilerin çocuklarına kırmızı düdük, tişört, şapka, görev kartı ve broşür dağıttı.

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla yollarda oluşabilecek trafik kazalarının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilde başlattığı “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” projesi Muğla’da uygulanmaya başladı. 

Muğla'da kampanyayı başlatan Vali Esengül Civelek, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ile birlikte polis kontrol noktasını ziyaret etti. Trafik uygulamalarını denetleyen Vali Civelek, durdurulan araçlardaki çocuklar ve ailelere ‘kırmızı düdük’ projesi hakkında bilgi vererek, kırmızı düdük ve tişört dağıttı. 

Sürücüler uygulamadan memnun olduklarını belirtirken, özellikle bu uygulama ile çocukların küçük yaşta trafik eğitimi almalarının gelecekte trafik kazalarının ve trafik kuralı ihlallerinin önüne geçmesi açısından yararlı olduğunu açıkladılar.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com