28 Mart 2024 Perşembe

BODRUM'A HAYIRSEVERLERDEN 3 YENİ OKUL...

BHM
14.01.2021 11:08
BODRUM'A HAYIRSEVERLERDEN 3 YENİ OKUL...
Bodrum'da 3 hayırsever vatandaş, ilçenin 3 mahallesinde 3 yeni okul yapılması için kolları sıvadı. Hayırseverlerin Bodrum'a kazandıracağı okullar için Muğla Valiliği'nde protokol imza töreni düzenlendi.

Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında, Türkbükü Mahallesi’nde hayırsever Ali Engin Keçeli 8 derslikli ilkokul binası, Yeniköy Karaova Mahallesi’nde Erkan Şahin 4 derslikli ilkokul binası, Umunca Mahallesi’nde hayırsever Ögeday Akın tarafından merhum babası Ömer Akın adına 8 derslikli ilkokul binası yaptırılması için Muğla Valiliğinde protokol imzalandı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırseverlere eğitime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Hayırseverlerin katkısı ile Muğla’da çok güzel işler yapıldığını belirten Tavlı, “Yaptığınız bu yardımlarla geride hoş bir seda bırakıyor, geleceği inşa ediyorsunuz. Protokol kapsamında ilimize kazandırılacak eğitim yuvaları Muğla’ya hayırlı olsun.” dedi.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz ve hayırseverler katıldı. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com