25 Nisan 2024 Perşembe

Bodrum açıklarında ceset bulundu

BHM
14.01.2015 17:50
Bodrum açıklarında ceset bulundu
Bodrum Çavuş Adası açıklarında çürümeye başlamış bir erkek cesedi bulundu. Yunanistan sularında ise birkaç saat sonra bir erkekle bir çocuğa ait ceset bulunduğu belirtildi. Ölen kişilerin, ilçeden yola çıkıp tekneleri batan kayıp Suriyeli'lere ait olduğu sanılıyor.

Gümüşlük Mahallesi Çavuş Adası açıklarında dün gece devriye gezen 11 Nolu Sahil Güvenlik Botundakiler, su üzerinde çürümeye başlamış 35 yaşlarında bir erkeğe ait cesetle karşılaştı. Bota alınan ceset, Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan karaya çıkartıldı. Yapılan inceleme sonrası cesti otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ayrıca bu Sabah Yunanistan'ın Kos Adası'nın Kumburnu Mevkisi'nde biri 25- 26 yaşındaki bir erkeğe, Pharmakonisi açıklarında ise 2- 3 yaşıdaki bir kız çocuğuna ait  2 ceset daha bulundu. Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Sudan çıkartılan cesetlerin, otopsi için Rodos Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

 

Geçen hafta sonu Yunanistan açıklarında üç ceset daha bulunmuştu. Bugüne kadar bulunan 6 cesedin, geçen 29 Aralık'ta, Bodrum açıklarında batan teknede kaybolan 9 Suriyeli kaçağa ait olduğunun sanıldığı kaydedildi. Türk ve Yunan sahil güvenlik ekipleri, kendi bölgelerinde tekrar arama çalışmasına başladı.

BHM
ceset bodrum

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com