18 Mayıs 2024 Cumartesi

Bodrum’da 16 Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak

BHM
04.05.2024 22:52
Bodrum’da 16 Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak
Bodrum’un Torba mahallesinde patlayan ana su isale hattının onarım çalışmaları sürerken patlak nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacağı öğrenildi.

Dün gece saatlerinde Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından cadde dereye dönerken MUSKİ ekipleri bölgede çalışma başlattı. Çalışma boyunca trafik akışı kontrollü sağlanırken bölgede araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Ulaşımda aksamalar yaşandı. 

MUSKİ'den yapılan açıklamada ise patlak nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacağı ifade edildi. Açıklamanın tamamında şu ifadelere yer verildi: 

"Değerli Bodrumlu hemşehrilerimiz. Bodrum Torba Mahallesi ana içme suyu hattında patlak meydana gelmiştir. Yalıkavak, Koyunbaba, Gümüşlük, Bahçelievler, Karabağ, Akçaalan, Peksimet, Gölköy, Türkbükü, Gündoğan, Küçükbük, Farilya, Dirmil, Geriş, Turgutreis ve Dağbelen Mahallelerimizi etkileyen arızanın yaşandığı bölgede ekiplerimiz ilk andan itibaren aralıksız olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Arızanın tamiratı, boşalan boruların ve depoların tekrar dolması süresince belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. Tamirat çalışmaları ve su kesintisi ile ilgili gelişmeleri vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bodrumlu hemşehrilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz."

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com