18 Mayıs 2024 Cumartesi

Bodrum'da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü

BHM
04.05.2024 22:26
Bodrum'da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü
Bodrum’un Torba Mahallesi'nde ana isale hattı patladı, yollar adeta göle döndü. Yolda trafik akışı alternatif güzergahtan kontrollü olarak sağlanıyor.

Torba Rıza Anter Caddesi Yeni Otogar önünde ana isale hattı patladı. Patlama sonrası tonlarca su yola aktı. Yol, dereye döndü. 

İhbarın ardından zabıta, polis ve MUSKİ ekipleri bölgeye sevk edildi. Yolda trafik akışı alternatif güzergahtan kontrollü olarak sağlanıyor. Patlağın olduğu noktada onarım için çalışma başlatıldı.

MUSKİ'den yapılan açıklamada patlak nedeniyle 16 mahallede su kesintisi yaşanacağı ifade edildi. Açıklamanın tamamında şu ifadelere yer verildi: 

"Değerli Bodrumlu hemşehrilerimiz. Bodrum Torba Mahallesi ana içme suyu hattında patlak meydana gelmiştir. Yalıkavak, Koyunbaba, Gümüşlük, Bahçelievler, Karabağ, Akçaalan, Peksimet, Gölköy, Türkbükü, Gündoğan, Küçükbük, Farilya, Dirmil, Geriş, Turgutreis ve Dağbelen Mahallelerimizi etkileyen arızanın yaşandığı bölgede ekiplerimiz ilk andan itibaren aralıksız olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Arızanın tamiratı, boşalan boruların ve depoların tekrar dolması süresince belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. Tamirat çalışmaları ve su kesintisi ile ilgili gelişmeleri vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bodrumlu hemşehrilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz." 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com