26 Nisan 2024 Cuma

BODRUM UÇAĞI NEDEN İZMİR’E ZORUNLU İNİŞ YAPTI

BHM
18.11.2014 09:25
BODRUM UÇAĞI NEDEN İZMİR’E ZORUNLU İNİŞ YAPTI
Türk Hava Yolları'nın (THY) önceki gün İstanbul-Bodrum seferini yapan yolcu uçağının Milas-Bodrum Havalimanı'ndaki elektrik kesintisi nedeniyle pistin ışıksız kalması sonucu İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na inmesiyle ilgili olarak AYDEM Elektrik Şirketi'nden açıklama yapıldı. 

Şirket tarafından yapılan açıklamada havalimanı besleyen nakil hatlarındaki bakım ve yenileme çalışmalarının planlanan sürede tamamlandığı belirtilip, pistini ışıksız kalmasına neden olan sıkıntının daha sonra enerji giriş noktasında meydana gelen problemden kaynaklandığına dikkat çekildi.

 

AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada şöyle:

 

"Elektrik Dağıtım sisteminin bakımı ve benzer nedenlerle gerekli olan elektrik kesintileri en az 48 saat öncesinden planlanarak, 44 44 186 Aydem Çözüm Merkezi sesli yanıt sisteminden, www.aydemedas.com adlı web sitemizden, görsel ve işitsel medya aracılığı ile duyurulmaktadır. Havalimanı yetkilileri, havalimanını besleyen enerji nakil hatlarını 15.11.2014 tarihinde etkileyecek, planlı bakım ve yenileme çalışmalarımız hakkında 48 saat öncesinden bilgilendirilmiş, bakım çalışmaları sırasında tesisin enerjisiz kalmaması için alternatif hatlar devreye alınmıştır. Bakım ve yenileme çalışmalarımız planlandığı gibi saat 18.00'de sona ermiş olup, normal hattan enerjilendirilen Milas Bodrum Havalimanı'nın enerji giriş noktasında meydana gelen problem nedeniyle bir süre daha elektrik kesinti yaşanmıştır. Havalimanı yetkilileri tarafından gerekli çalışma yapılarak sorun giderilmiştir.Habere konu olan Milas- Bodrum Havalimanı aydınlatma sisteminde oluşan elektrik kesintisi, AYDEM'in havalimanını besleyen enerji nakil hatlarında bakım çalışmalarını bitirdikten sonra meydana geldiği hususunu dikkatinize sunarız."

DHA
AYDEM THY

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com