28 Mart 2024 Perşembe

ÇALDIKLARI 6 ARAÇ İÇİN YARGILANACAKLAR

BHM
09.04.2020 10:25
ÇALDIKLARI 6 ARAÇ İÇİN YARGILANACAKLAR
Bodrum'da meydana gelen 6 araç hırsızlığının 3 şüphelisi, polis ekiplerince gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz gün Ortakent’te yaşanan 2 motosiklet hırsızlığı ile ilgili şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonucunda olayın failleri olduğu tespit edilen şüpheliler H.I., M.Ç., ve H.H. isimli şahısları yakaladı. Çalıntı motosikletler bulunarak müştekilere teslim edildi. 

Şüphelilerden H.I.’nın Bodrum’da geçmiş tarihlerde meydana gelen 2 motosiklet hırsızlığı ve 1 otomobil hırsızlığından da firari olarak arandığı tespit edildi. Aynı şüpheli, geçen Cumartesi günü Dr. Mümtaz Ataman Caddesi’nden bir motosiklet daha çaldığını itiraf ederek motosikletin yerini gösterdi. Bulunan motosiklet de sahibine teslim edildi. 

Toplamda 6 araç hırsızlığının 3 şüphelisi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.Ç. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen zanlılardan H.H. Yurtdışına çıkış yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, H.I. ise tutuklanarak cezaevine yollandı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com