02 Mayıs 2024 Perşembe

CNR EMLAK’TA YALI EMLAK’LA BODRUM RÜZGARI

BHM
05.11.2015 09:10
CNR EMLAK’TA YALI EMLAK’LA BODRUM RÜZGARI
İstanbul CNR Expo’da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum’u temsil eden tek kuruluş olarak dikkat çekiyor. Yalı Emlak standına ilk günden yoğun ilginin olduğu gözlendi.

Bodrum’un en prestijli markalarından Yalı Emlak, İstanbul CNR Expo’da 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ve AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Almanya, Avusturya, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan ve Ürdün gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin akın ettiği CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na katıldı.

 

Türk gayrımenkul sektörünün en önemli kuruluşlarının yer aldığı fuarda Bodrum’dan katılan tek kuruluş olarak dikkat çeken Yalı Emlak, hazırladığı standla büyük beğeni topladı. Yalı Emlak’ın yatırımlarının sergilendiği standta gösterilen Bodrum Tanıtım filmi de büyük ilgi gördü.

 

BURAM BURAM BODRUM KOKTU

Yalı Emlak, fuar için günler öncesinden büyük hazırlık yaptı. Stant Bodrum’un simgeleri begonvil ve Bodrum Mandalinasıyla donatıldı. Konuklara Bodrum mandalini, mandalina lokumu, mandalina kolonyası ve Bodrum mandalinası eklenerek yapılan limonata ikram edildi. Özellikle Bodrum mandalinasının kokusu çok uzaklardan duyuldu ve merak edenler standa akın etti.

 

10 kişilik bir ekiple fuarda yer alan Yalı Emlak’ın sahibi Halil Alparslan, Türkiye’nin önde gelen gayrımenkul firmalarının arasında Bodrumlu bir firma olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Avrupa ve Ortadoğu’nun en önemli emlak fuarında Bodrum’dan doğan bir firma olarak yer almak çok güzel. Ayrıca bu fuarda Bodrum’u sadece Yalı Emlak temsil ediyor. Bu durum bizim için çok önemli. Yatırımlarımız ve projelerimiz dışında Bodrum’u da tanıtıyoruz. BOTAV tarafından hazırlanan Bodrum Tanıtım Filmi, fuar süresince ekranlarımızda olacak. Ziyaretçilerimizin Yalı Emlak’a ve Bodrum’a ilgisi çok güzel. 4 gün boyunca yer alacağımız fuarın çok yararlı olacağına inanıyoruz” dedi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com