18 Ekim 2024 Cuma

"ÇOCUK BENDEN DEĞİL Mİ"

BHM
05.01.2015 08:57
Bodrum'da, yeni doğan bebeğin kendisinden olmadığını iddia eden koca ile eşi, aralarında çıkan tartışma sonucu ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Koca tutuklandı.

Yakaköy Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası K.K, "Bıçakla adam yaralama" suçundan 6 ay hapis yattıktan sonra birkaç ay önce tahliye edildi.

 

Eşi L.K'nın tahliye edilmesinden 5 ay sonra bir erkek Bebek dünyaya getirmesi üzerine bebeğin kendisinden olmadığını öne süren K.K ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine L.K'nın yakınları polise haber verdi.

 

Eve gelen polis ekiplerine kapıyı açmayarak bir süre direnen K.K, daha sonra teslim oldu. Polis, "eşine şiddet uyguladığı" iddiasıyla K.K. ile eşi L.K'yı emniyet müdürlüğüne götürdü.

 

Emniyet Müdürlüğünde ifadesine başvurulan L.K, eşinden şikayetçi olmadı. Kimlik sorgulamasında hakkında "Mühür ihlali" suçundan yakalama kararı bulunduğu belirlenen K.K, bu suçtan dolayı adliyeye sevk edildi. K.K, çıkarıldığı mahkemece "Mühür ihlali" suçundan tutuklandı.

 

İfadesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesine götürülen ve tedavi edilen L.K, taburcu edildikten sonra 3 çocuğuyla evine döndü.

BHM
bebek

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com