19 Nisan 2024 Cuma

DEDEMAN AQUAPARK AÇILDI

BHM
03.06.2015 12:22
DEDEMAN AQUAPARK AÇILDI
DEDEMAN AQUAPARK bünyesindeki 24 adet kaydırak, çeşitli havuzlar, Jakuzi, 3 fast-food restaurantı ve barı ile Bodrumun gündüz eğlence hayatına çok farklı bir boyut kazandırmak üzere 19  Mayıs 2015'de   yeni sezona merhaba dedi.

Şirket yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Dedeman Aquapark: "1999 yılında 7.5 milyon dolarlık bir yatırımla 40 bin metrekarelik bir alanda her türlü teknik donanım ve altyapıya sahip olarak, Bodrum’da görkemli bir açılışla hizmete giren DEDEMAN AQUAPARK ,yarımadanın ilk ve en büyük Su Parkıdır. Tüm kaydırak ve havuzlar su kaydıraklarına ilişkin güvenlik normları ve test yönetimleri için oluşturulan EN 1069-1 nolu Avrupa standartlarının 8.1 maddesinde ki kriterlere göre üretilmiştir. Günde 1500 kişilik kapasitesi vardır."

 

19  Mayıs ve 10 Ekim 2015  arasında hizmet verecek olan tesis her gün saat 10:30 ve 18:30 saatleri arasında açık olacak. DEDEMAN AQUAPARK, çocuklu ailelerin en çok rağbet ettiği çocuk havuzu, Türkiye de bir ilk olarak 4 kişi kayılan Big Hole kaydırağı , kullananların adrenalin seviyelerini maximuma çıkaran Kamikaze kaydırağı ve kendinizi denizde hissettirecek Dalga Havuzu ile bu yıl da 40000 metre kare bir alanda, üç ayrı katlar halinde hizmet veriyor..

 

Sığ sularda çocukların rahatça girip çıkabileceği bu birimde kademeli havuzları bağlayan kaydıraklar ve havuzun içinde Kanada’dan getirilmiş çeşitli su eğlenceleri bulunmaktadır. Bunların arasında su fışkırtan oyuncaklardan, su bisikletine ve minik bebeklerin dahi binebileceği dönme dolaplara kadar birçok eğlence birimleri ve oyun alanları olup tüm alan gölgelik bir korunma altındadır. Bu birim sadece çocuklara ait olup, doğum günü partilerinin de yapılabileceği bir alandır. Ayrıca bu alanda Aquapark görevlileri nezaretinde çocukların dinlenmeleri veya uyumaları içinde Şirinler evi hizmet veriyor.

Dedeman Aquapark konuklarına eğlenceyi sunarken çocuklara ayrılan bölümde olduğu gibi her havuz ve kaydırakda güvenliği en iyi şekilde sağlayacak ve misafirlerini  yönlendirecek sertifikalı Cankurtaran elemanları bulunduruyor. Ayrıca, Aquapark’ın açık olduğu saatlerde  görevli bir doktor da tesiste bulunuyor..

 

Dedeman Aquapark’ta misafirlerin değerleri eşyaları için ücretsiz çift kilitli emanet kasaları, eşya dolapları hizmete sunuluyor.

 

Geçen on altı yıl içinde çok büyük rağbet gören DEDEMAN AQUAPARK on yedinci  yılında da  gündüz aktiviteleri, yeme içme, müzik ve sınırsız su eğlence aktiviteleri ile konuklarının yaz tatillerini daha da keyifli kılacak. 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com