20 Nisan 2024 Cumartesi

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI 92 YAŞINDA

BHM
01.07.2018 10:26
DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI 92 YAŞINDA
1926 yılından itibaren kutlamaya başladığımız “Kabotaj Bayramı”, 2007 yılından itibaren Denizcilik Müsteşarlığı tarafından alınan bir kararla  “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı” olarak kutlanmaya başladı.” 

Her sene birbirinden eğlenceli etkinlikler ile kutlanan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı için Bodrum, bu sene de çok sayıda kutlamaya ev sahipliği yapacak.

Saat 10:30'da Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlamalar, günün anlam ve önemini içerir konuşmalarla devam etti.

Tüm Bodrum halkının davetli olduğu diğer etkinlikler ise saat 17:00’dan itibaren Mahfel Kafe önünde ve Kumbahçe‘de başlayacak. Kutlamaların, su sporları gösterilerinden halat çekme, denizden tabak çıkarma yarışlarına; dans gösterilerinden lokma, dondurma, keşkek ikramlarına kadar festival havasında  geçmesi planlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Popüler Müzik Orkestrası'nın halka ücretsiz olarak sunacağı konser ise saat 20:00'da İskele Meydanı'nda müzikseverler ile buluşacak.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com