18 Nisan 2024 Perşembe

DÜNDAR'IN VİLLASINDA DA KAÇAK KISIMLAR YIKILACAK

BHM
03.06.2020 09:54
DÜNDAR'IN VİLLASINDA DA KAÇAK KISIMLAR YIKILACAK
MİT tırları davasında yargılanan, gazeteci Can Dündar’ın Bodrum’daki evinin kaçak kısımları için de yıkım kararı çıktı. Yapı imar ekipleri söz konusu yıkım işleminin evinin yüzme havuzu, çardak ve asma balkonu için yapılacağını duyurdu.

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Can Dündar ve eşi Dilek Dündar’ın tapuda ortak olarak üzerlerine kayıtlı olan Bodrum Kumbahçe’deki evinin tahliye edilmesi için Bodrum ve İstanbul’daki adreslere eş zamanlı gönderilen yazının Dündar ailesinin İstanbul’daki adresindeki çalışanlara tebliğ edildiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, tebliğ edilen yazıda, “11 Haziran tarihine kadar hazine arazisi üzerine imara aykırı olarak yapılan kısımların tahliye edilmesi, aksi takdirde kamu tarafından yıkılacağı” ifadesine yer verildi.

Müdürlüğün isteği doğrultusunda evde inceleme yapan Bodrum Belediyesi Yapı ve İmar ekipleri, villanın yüzme havuzunun yanı sıra ‘pergole, asma balkon ve çardak’ kısımlarının da usule uygun olarak yapılamdığını söyledi.

11 HAZİRAN’DA YIKILIYOR

Can Dündar’ın evindeki bazı bölümleri 11 Haziran tarihine kadar düzenlemezlerse, bu yapılar Bodrum Belediyesi ekipleri veya Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünce yıkılacak.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com