20 Nisan 2024 Cumartesi

EN İYİLERİ SEÇİLDİ

BHM
27.07.2014 19:04
EN İYİLERİ SEÇİLDİ
Bodrum’da Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) tarafından Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle 2'nci Bodrum Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması yapıldı.
 Bodrum’da Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) tarafından Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle 2'nci Bodrum Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması yapıldı. Yarışmaya 10 grupta, 32 farklı ırktan toplam 110 köpek getirildi. Gruplarına göre ayrılan köpekler arasından, grubunun en iyisi seçildi. Bazı köpekler ise katılımcıların ilgi odağı oldu.
Bodrum'da Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) tarafından, Gümbet Dolgu Alanı'nda Bodrum Ulusal Irk Standartları Yarışması yapıldı. KIF tarafından sahiplerinin başvuruları kabul edilen 10 köpek grubundan 32 farklı ırktan köpek yarışmaya alındı. 32 ırktan da toplam 110 köpek için sahipleri başvuru yaptı. Köpekler sahipleri ile birlikte, değerlendirme yapan hakemlerin önünden geçiş yaptı. Köpeklerin diş yapıları, kuyruk, tüy yapılarının, yürüyüş ve duruşlarının ırkına uygun olup olmadığı değerlendirildi. Köpekler ilk olarak, kendi cinsleri ve türleri arasında elemeden geçildi. Yarışmada gruplar arasında dereceye giren köpekler arasından en iyisi seçildi. Gecenin en iyi köpeği, Hüseyin Eti'nin 25 aylık Cane Carso ırklı köpeği oldu. Dereceye giren köpeklerin sahiplerine hayvanları için mama ve kupa verildi.
Bazı köpekler dereceye giremese bile, cinsleri, boyutları ve sevimlilikleri ile ilgi odağı oldu. Yarışma sonunda tüm köpekler arasında Hüseyin Eti'nin 25 aylık Cane Carso cinsi köpeği birinci oldu. Önder Süngün'ün 29 aylık Amerikan Staffordshi cinsi köpeği ikinci, 16 aylık Maltese Terrier cinsi köpek ise üçüncü seçildi
 
DHA

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com