29 Mart 2024 Cuma

EŞİNİ AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜREN SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS!

BHM
04.03.2021 10:59
EŞİNİ AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜREN SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS!
Milas'ta eşini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanık Mehmet Salih Gedük, dün görülen karar duruşmasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Mehmet Salih Gedük (60), evde bulunan tüfekle eşi Nazife Gedük'e ateş etti. Olayda Nazife Gedük yaşamını yitirirken katil zanlısı suç aleti silahla birlikte Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olduğu öğrenildi. Olayın davası Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. 

Bugün görülen duruşmada karar çıktı. Katil zanlısı koca Mehmet Salih Gedük, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 

Karar sonrası yazılı bir açıklama yapan Bodrum Kadın Dayanışma Derneği, “Fail koca Mehmet Salih Gedük, işlediği suçu hafifletmek ve alacağı cezadan kurtulmak için her ne kadar katlettiği kadını suçlamaya çalışsa da, Bodrum Ağır Ceza Mahkeme heyeti bu suçlamalara itibar etmeyip sanığa indirim hükümleri uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesine hükmetti. Suç eyleminin niteliği ve kapsamı nedeniyle bu karar ile gerçek adaletin sağlanmış olduğu bir mahkeme kararı elde edilmiş oldu.” ifadelerini kullandı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com