26 Nisan 2024 Cuma

EVLERDE MEYDANA GELEN ZARARI BELEDİYE KARŞILAYACAK

BHM
21.11.2018 11:28
EVLERDE MEYDANA GELEN ZARARI BELEDİYE KARŞILAYACAK
Geçtiğimiz Pazar meydana gelen sel felaketinde zarar gören vatandaşların zararlarını tespit etmek amacıyla belediye ekipleri görevlendirilirken, evleri zarar gören vatandaşların zararının Bodrum Belediyesi tarafından karşılanacağı açıklandı.

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Belediye ekiplerinin mağdur olan vatandaşları tek tek dolaştıklarını ve vatandaşların zararlarını tespit ettiğini ifade ederek, vatandaşın zararını belediyenin karşılayacağını açıkladı.

Başkan Kocadon; “Hasar daha ziyade bazı evlerde olmuş. Evlerde meydana gelen hasarı neyse onun hepsini karşılayacağız. Televizyon, buzdolabı, yatağı, koltuk, ev eşyası neyse vatandaşımızın hasarını karşılayacağız. Araç sahiplerini de yağmur öncesi uyardık. Dere yataklarına araçlarınızı park etmeyin diye. Araçlarını dere yataklarına bırakmasalardı büyük zarar görmeyeceklerdi. Tespitlerimize göre 11 ev zarar görmüş. Bazı dükkanlara da yağmur suları girmiş çıkmış ancak zarar vermemiş. Vatandaşınız böyle havalarda araçlarını dere yataklarına park etmese o araba gelip köprünün ağzını, rögar ağzını kapatmayacak. Biz anons etmemize rağmen ısrarla aynı yere park ediyor. O sokakları biz zaten altyapı ve üstyapı çalışmaları için kazıyorduk“ dedi. 

Ak Parti Bodrum ilçe Başkanı Ömer Özmen ve İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun da selde hasar gören mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com