25 Nisan 2024 Perşembe

GÖRÜNMEZ KAZA

BHM
29.06.2015 08:46
GÖRÜNMEZ KAZA
Bodrum’da ki bir hurdacıda, karbondioksit tüpünün içindeki basınçlı hava aniden boşaldı. Kaçmaya çalışırken yere düşüp bacağını kıran işyeri sahibi 35 yaşındaki Müjdat Ekim, basınçlı havanın çevreye savurduğu eşyalar yüzünden karnından da yaralandı. Polis ve itfaiye olay yerinde inceleme yaparken, aynı sebeple ikinci bir patlama daha yaşandı, bu kez kimse yaralanmadı.

Konacık Mahallesi'nde Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki Müjdat Ekin'e ait hurdacıda meydana gelen olayda; hurda malzemeler düzenlenirken henüz belirlenemeyen bir sebeple karbondioksit tüpünden basınçlı hava biran da dışarı çıktı. Gürültüyle panikleyen Ekim, uzaklaşmaya çalışırken düştü. Sağ bacağı kırılan Ekim'in üzerine ayrıca basınçlı havayla birlikte çevreye saçılan bazı eşyalar çarparak karnından yaraladı. Sesi duyup işyerine koşan karısı Selvihan Ekim, Müjdat Ekim'i kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Yardıma koşan çevre esnafının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Karnından ağır yaralanan Müjdat Ekim, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ekim'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayı duyan baba Mahmut Ekim de işyerine geldi. Oğlu için endişelenen baba Ekim'i, arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

 

Yardıma koşanlardan Bünyamin Kalkan, "İçeride 50 kiloluk karbondioksit tüpleri var. Hurda diye malzemelerin altına atmışlar. Orada bir çalışma yaparken sanırım pimini sökmüşler. Pimi sökülünce de karbondioksit gürültülü ve basınçlı bir şekilde açığa çıkmış. Ambulansla hastaneye götürüldü" dedi.

 

İtfaiye ekipleri olay yerinde inceleme yaparken ikinci bir karbondioksit tüpünde patlama meydana geldi. Kısa süreli korku ve panik yaşandı. Bu kez şans eseri kimse yaralanmadı. Polis ve itfaiye ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com