19 Nisan 2024 Cuma

MİLAS'TA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ, 39 YARALI

BHM
06.05.2019 10:02
MİLAS'TA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ, 39 YARALI
Milas'ta sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı.

Yılmaz Alık yönetimindeki Bodrum-İstanbul seferini yapan Metro seyahat firmasına ait 34 BUD 832 plakalı yolcu otobüsü, Milas-İzmir kara yolu Aydınlıkevler mevkisinde devrildi. 

Milas terminalinden İstanbul’a gitmek üzere yola çıkan Metro Turizm'e ait 34 BUD 832 plakalı yolcu otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 
 
Kazada otobüs şoförü Yılmaz Alık ile 2 yolcu hayatını kaybederken, 4'ü ağır 39 kişi de yaralandı. Savaş alanına dönen Milas-İzmir karayolunda adeta can pazarı yaşandı. Yaralılar ambulanslarla Milas ve çevre ilçelerdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Kazanın ardından Milas-Söke kara yolu yaklaşık bir saat ulaşıma kapanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Devrilen otobüs, çağrılan kepçe ve vinç yardımıyla kaldırıldıktan sonra kara yolu kontrollü olarak ulaşıma açıldı.  
 
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com