28 Mart 2024 Perşembe

MOTOSİKLET KAZASINDA BACAĞI KIRILDI

BHM
31.07.2019 10:24
MOTOSİKLET KAZASINDA BACAĞI KIRILDI
Bodrum’da ışık ihlali yaptığı iddia edilen motosiklete cipin çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Gümbet Kavşağı’nda yaşanan kazada iddiaya göre, Turgutreis- Bodrum istikametinde seyreden Damla Beyazbulut idaresindeki motosikletin ışık ihlali yapması üzerine,o  esnada kendisine yeşil ışık yanıp hareket eden cip, motosiklete çarptı. 
 
Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak seyreden Donny Molenaar refüje doğru savruldu. Kafasını sert bir şekilde refüje çarpan Damla Beyazbulut, taktığı kask sayesinde hafif şekilde yaralandı. Motosiklette yolcu olarak bulunan Donny Molenaar’ın ise bacağı kırıldı. 
 
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü 112 Acil Sağlık ambulansına alındı. 112 ekipleri bacağı kırılan Donny Molenaar’ın bacağını sabitleyip diğer ambulans gelene kadar sıcaktan etkilenmemesi için yaralıya gölgelik yaptı. 
 
Bacağı kırılan yaralı genç de kaza mahalline gelen Bodrum Amerikan Hastanesi’ne ait bir ambulansa alındı. Yaralılar daha sonra hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. 
 
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaptı. 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com