28 Mart 2024 Perşembe

NARKOTİK KÖPEĞİ YAKALADI

BHM
09.05.2016 16:37
NARKOTİK KÖPEĞİ YAKALADI
Bodrum'da, jandarmanın durdurduğu yolcu otobüsü ile bir otomobilde özel eğitimli narkotik köpeğiyle yapılan aramalarda, 2 kilo 147 gram toz esrar ve 594 ecstasy uyuşturucu hapla yakalanan 4 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen 7 Mayıs'ta Güvercinlik Mahallesi girişinde bir yolcu otobüsü ile otomobili durdurdu. Özel eğitimli narkotik köpeği 'Alçı' ile yapılan aramalarda otomobil ve otobüsün bagajlarında toplam 2 kilo 147 gram toz esrar ve 594 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. 4 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, halkımızın sağlığını tehdit eden ve haksız kazanç sağlayan tüm kaçakçılık olayları ile mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir" denildi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com