20 Nisan 2024 Cumartesi

RRRNNNN BODRUM'A GELİYORLAR!

BHM
09.10.2019 11:47
RRRNNNN BODRUM'A GELİYORLAR!
Cruise Custom Chopper Festival 2019 Bodrum, 10-11-12 Ekim 2019 günlerinde Bodrum’da gerçekleşiyor…

Motosiklet sevgisini geniş kitlelere yaymayı, emniyetli motosiklet kullanımını teşvik etmeyi, motosiklete gönül vermiş insanları bir araya getirmeyi hedefleyen Cruise Custom Chopper  Festival 2019,  10-11-12 Ekim tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecek.

Bu yıl 11. kez gerçekleştirilen ve öncülüğünü Türk Chopper Motosiklet Kulübünün yaptığı festival bundan önce Foça, Denizli, Gümüldür bölgelerinde yapılmış ve yoğun katılımla renkli görüntülere sahne olmuştu. Festival için bu sene Bodrum seçildi.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü koçu Hilmi Geçin “CCC FEST uluslararası bir festival özelliği taşımakta olup, festival kapsamında Akyarlar Clup Marma Otel içinde otel ve çadır konaklaması yapılacaktır. Festival Bodrumlulara da açık olacak. Festivale katılanlar gündüz çeşitli yarışmalar,  DJ performansları, deniz, güneş, plaj voleybolu turnuvaları ile renklenecek,  akşamları ise canlı müzik konserleri ile büyülü Bodrum akşamları yaşayacaklar.  Gece 24’e kadar sürecek açık hava konserleri sonrası dileyenler otelden kalkacak servisler ile bodrum merkeze inecek ve tarihine göre Mandalin ve Kule Bar’da canlı müzik programları ile eğlenmeye devam edebileceklerdir. Otele dönüş yine servisler ile gerçekleşecektir…” dedi.

Kargo, Necati ve Saykolar, Pusula ve daha daha birçok konser, ateş şovu, stantlar, sokak lezzetleri gibi eğlenceli etkinlikleri motosiklet severler ile buluşturacak festival ile ilgili bilgi almak ve başvuru yapmak için 0533-3033135 nolu telefondan iletişime geçilebilir.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com