28 Mart 2024 Perşembe

SERVET DEĞERİNDEKİ KLASİK OTOMOBİLLER BODRUM'DA

BHM
20.06.2021 12:37
SERVET DEĞERİNDEKİ KLASİK OTOMOBİLLER BODRUM'DA
Bodrum'da düzenlenen Klasik Otomobil Şampiyonası’nın Bahar Rallisi ve Batı Anadolu Rallisi gelen klasik otomobil yarışı başladı. Servet değerindeki klasik otomobilleri göz kamaştırdı.

Klasik Otomobil Şampiyonası’nın Bahar Rallisi ve Batı Anadolu Rallisi Bodrum’da start aldı. Farklı marka ve modelde 87 klasik otomobil, şampiyonada bir araya gelirken otomobilleri görenleri kendine hayran bıraktı. Yalı Mahallesi’nde start alan Bahar Rallisi Gökova Körfezi’ne hareket etti. Klasik otomobiller Milas’ın Ören Mahallesi’ne ara verdikten sonra. Tekrar Bodrum’un Yalıçiftlik Mahallesi’ne dönen yarışmacılar ilk parkuru tamamladı. Pazar günü Batı Anadolu Rallisi için ise klasik otomobil yarışçıları, Kızılağaç bölgesindeki etapların ardından Bodrum merkezden geçerek Akyarlar mahallesinde bulunan Radisson Collection Hotelde, bitiş noktasına ulaşacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu himayesinde 2021 Demir Berberoğlu Sezonu kapsamında düzenlenen yarışlar Pazar akşamı ise Radisson Collection Hotel, gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Durgut Berberoğlu, şampiyona büyük bir katılım olduğunu ifade ederek “Pandemiden dolayı 2 yıl aradan sonra ilk defa bir araya geldik. Yoğun bir katılım ile yarışları başlatıyoruz. Topla 87 otomobil, 200’ün üzerinde katılımcı var. Bodrum bir doğa cenneti. Özellikle Bodrum’u seçiyoruz bu mevsimlerde. Bu seneki yarışımızın bir özelliği de sağlık çalışanlarımızı unutmadık. Özel etaplara ‘Sağlık çalışanlarımızı minnetle anıyoruz’ tabelaları koyuyoruz ve Bodrum Devlet Hastanesi’ne de 10 bin liralık bağış yaptık” dedi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com