28 Mart 2024 Perşembe

TEKNO MARKET VURGUNCULARI YAKALANDI

BHM
25.09.2018 12:51
TEKNO MARKET VURGUNCULARI YAKALANDI
Muğla, İstanbul, Bolu ve Kocaeli illerinde teknoloji marketlerine girerek yaklaşık 2 milyon TL değerinde elektronik eşya çalan çete, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.

Kocaeli'de 15 Temmuz'da bir teknoloji mağazasından 650 bin TL değerinde, 21 Eylül'de de başka bir teknoloji mağazasından 550 bin TL değerinde cep telefonu ve elektronik eşya çalındı. Polis ekipleri, her iki soygun olayında da şüphelilerin aynı yöntemi kullandığını saptadı. Araştırmalarını bu yönde sürdüren ekipler, aynı kişilerin 8 Temmuz'da Bolu'da bir teknoloji mağazasından 50 bin TL değerinde, 1 Eylül'de Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir teknoloji mağazasından da 600 bin TL değerinde cihaz çaldığını tespit etti.

Çetenin ayrıca farklı tarihlerde İstanbul'da bir eve girerek 170 bin TL değerinde bir otomobil ile 4 farklı otomobilden plaka çaldıkları belirlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLA YAKALANDILAR
 
Yapılan araştırmanın ardından polis ekipleri İstanbul Okmeydanı, Esenyurt ve Bağcılar ilçelerinde bazı adreslerle TEM otoyolunda seyir halindeki bir araca eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çete lideri olduğu belirlenen M.K. ile R.Y., E.Y., Ö.O, M.K., M.F.T., E.T., M.T. ve F.T. gözaltına aldı. Bu şahıslardan 7'si adliyeye sevk edildi.
 
Adreslerde ve otomobilde yapılan aramalarda 1 pompalı tüfek ile buna ait fişekler, 1 balyoz, 1 tornavida ve 2 levye ele geçirildi.
 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com