18 Nisan 2024 Perşembe

ULUSLARARASI ÇETE LİDERİ ADLİYEDE!

BHM
12.07.2020 14:38
ULUSLARARASI ÇETE LİDERİ ADLİYEDE!
Bodrum’da geçen yıl 1 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan, Cehennem Melekleri adlı uluslararası suç örgütünün lideri olduğu belirtilen Necati Arabacı’nın da aralarında olduğu 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

14 Ağustos 2019 günü sabaha karşı Eskiçeşme Mahallesi Büyük İskender Caddesi üzerinde yaşanan olayda,  Gümbet Barlar Sokağı’ndaki bir mekandan çıkan Ahmet Atik ile yanındaki bir kişi, Büyük İskender Caddesi’ndeki evlerine girecekleri sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Olayda bir kurşun yaralılardan birinin topuğuna isabet ederken, Ahmet Atik ise sırtına isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan Ahmet Atik, 13 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti. 

Saldırı ile ilgili gözaltına alınan Cehennem Melekleri (Hells Angels) adlı suç örgütü üyesi oldukları iddia edilen 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle önceki gün 3 kişi daha gözaltına alındı. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Bodrum KOM Grup Amirliği ekiplerinin, olayın azmettiricisi olarak tespit edilen bahse konu suç örgütünün lideri Necati Arabacı’yı, İzmir’in Çeşme ilçesinde gözaltına aldığı açıklandı. 

Rakip çete üyeleri arasındaki husumetten kaynaklı olduğu iddia edilen olayla ilgili olarak H.N.U. ve O.P. adlı diğer 2 şüpheli ise Muğla İl merkezinde yakalandı. 

Gözaltına alınan 3 şüpheli ifade ve sorgu işlemlerinin ardından öğle saatlerinde çok geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlılar adliyeye  getirilirken adliye bahçesine basın mensupları dışında kimse alınmadı. Zanlıların adliyedeki işlemleri sürerken de güvenlik güçleri adliye girişindeki önlemlerini sürdürdükleri gözlendi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com