29 Mart 2024 Cuma

UYUŞTURUCU SATICILARI GÜMBET'TE YAKALANDI

BHM
05.10.2018 08:56
UYUŞTURUCU SATICILARI GÜMBET'TE YAKALANDI
Bodrum’da polisin yaptığı baskında yakalanan 2 şüpheli, uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tutuklandı. Şüphelilerden birinin, polisin baskını sırasında uyuşturucuyu yakalatmamak için klozete attığı öğrenildi. 
Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, A.P. ile S.K. isimli kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı istihbaratı aldı. Gümbet Mahallesi’nde ikamet eden A.P.'nin Bodrum'a getirdiği uyuşturucu maddeyi satışa hazır hale getirip paketledikten sonra S.K. isimli şahsın kuryelik yapmak üzere teslim aldığı tespit edildi.
 
A.P.'nin kokain maddesine, ağrı kesici tabletlerini toz haline getirerek karıştırdığı, S.K.'nin da A.P'den teslim aldığı uyuşturucu maddeleri motosikleti ile Bodrum Yarımadası’nda alıcılara ulaştırdığı şeklinde de bilgiler alan ekipler, şahısları yakalamak için harekete geçti.
 
 Alınan istihbarat doğrultusunda yaz döneminin ilk aylarından itibaren şüpheliler fiziki ve teknik olarak takip edildi. Yapılan takipler sonucunda öğleden sonra S.K.'nin A.P.'nin Gümbet Mahallesi’nde bulunan evine gittiğini, S.K.'nin A.P.'den uyuşturucu alabileceği değerlendirilerek operasyona geçildi. 
 
Yapılan operasyon neticesinde S.K. site girişinde yakalanarak üzerinde satısa hazır halde bir paket kokain maddesi ele geçirildi. A.P.'nin site girişinde arkadaşının yakalandığını görmesi üzerine evde bulunacak uyuşturucuyu yok edebileceğini değerlendiren ekipler, hızla A.P.'nin evine girerek zanlıyı da yakaladı. A.P.'nin yakalanmadan önce satışa hazır haldeki kokain maddelerini evinin tuvaletine attığı, evdeki uyuşturucu maddeleri yok etmeye çalıştığı belirlendi. 
 
Şüphelilerden A.P.'nin evinde yapılan aramada tuvalete atmaya çalıştığı satışa hazır halde 22 paket kokain, 2,5 gram esrar, 1 adet esrarlı sigara, 1 adet esrar maddesi öğütmekte kullanılan öğütücü ile 1 adet boş şarjör ele geçirildi. S.K.'nin evinde yapılan aramada ise 21 gram skunk maddesi, esrar öğütmekte kullanılan öğütücü, 18 adet 9 mm tabanca mermisi bulundu. 
 
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan adliyeye sevk edilen A.P. ve S.K. isimli şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 
 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com