27 Temmuz 2024 Cumartesi

VATANDAŞ MAĞDUR! BODRUM GEMİ YANAŞMA İSKELESİ’NDE 50 TL GİRİŞ ÜCRETİ KRİZ YARATTI!

BHM
02.05.2022 17:14
VATANDAŞ MAĞDUR! BODRUM GEMİ YANAŞMA İSKELESİ’NDE 50 TL GİRİŞ ÜCRETİ KRİZ YARATTI!
Bodrum Cruise Port adıyla işletilen Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi’nde uygulamaya konulan 50 TL giriş ücretine vatandaşlar, sosyal medyadan tepki gösterdi. Vatandaşı mağdur eden bu uygulamaya bir son verilmesi bekleniyor.

Haber / Bodrum Haber Merkezi

“GİRİŞ 50 TL. PARK DEĞİL, SADECE GİRİŞ 50 TL”
Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan Bodrum Cruise Port'ta park hariç sadece eşyalarıyla iskelede bekleyen yolcusunu alıp çıkmak isteyenlerden bile talep edilen 50 TL’lik giriş çıkış ücretine isyan eden bir vatandaşın yaşadığı sıkıntı, sosyal medyada gündem oldu. 

Özel marina olduğundan Liman Müdürünün dahi kimsenin sözünü geçiremediğinden bahseden vatandaş, enflasyon krizine müteakiben hayat pahalılığı ile sarsılan ülkemizde, vatandaşları daha da mağduriyete sürükleyen bu tür uygulamalara bir son verilmesini istiyor.  

AĞIR YÜKLERİ İLE YAŞLI VATANDAŞLARI YÜRÜMEK ZORUNDA BIRAKAN UYGULAMA, İSYAN ETTİRDİ...
Haksız kazanca karşı bir tepki oluşturmak amacıyla önceki gün sosyal medyadan aktarılan söz konusu marinada (Bodrum Cruise Port’ta) yaşanan olayda vatandaş, biraz önce Datça Feribotundan ailesini almak için içeri girmek isteğini ve kendisine “Giriş 50 TL. Park değil, sadece giriş 50 TL” dediklerini ifade ederek yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Yaşlılar, dışarı kadar eşyalarıyla yürümek zorunda. Yazık gerçekten. Bu böyle olmaz ki. Araçla ailemi feribotun iskelesinden alamıyorum, onlar yaşlılar ve eşyaları var.

“ÖZEL MARİNA DİYE KİMSE SÖZ GEÇİREMİYOR!”
“KARGOLARINI ALMAYA GELENLERDEN DE ÜCRET ALIYORLAR”

Yaşanılan bu sorunu görmezden gelmeyerek çözüm aramak için konuyla ilgili bilgisi olan bir yetkiliye danıştıklarını da sözlerine ekleyen vatandaş, “Konuyu bilen bir kişiye sorduk. O da, ‘Evet, çok haklılar. Liman Müdürü'ne de söyledik, özel marina diye kargolarını almaya gelenlerden de ücret alıyorlar. Ağır kargo geliyor, araçlardan 150 TL alıyorlar. Yani insanları mağdur ediyorlar. Özel marina olduğu için sözümüzü geçiremiyoruz.’ dedi.”

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com