26 Nisan 2024 Cuma

Yaza merhaba dedi

BHM
12.05.2014 17:56
Yaza merhaba dedi
Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği-BOYD, yıldönümünde Yaza Merhaba Partisi düzenledi. 

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği-BOYD, Gümbet'teki Luvi Otel'de Yaza Merhaba Partisi düzenledi. BOYD'nin 13. kuruluş yıldönümü, yıllar önce ilk genel kurul toplantısının yapıldığı güne  ve anneler gününe denk gelmesi hoş bir tesadüf oldu. İlk kez düzenlenen Yaza Merhaba Partisi, bundan böyle geleneksel hale gelecek.

BOYD Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karcılıoğlu, turizm profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede, derneğin faaliyetleri hakkında kısaca bilgi verdi. Yeni döneme ilişkin büyük projeleri de müjdeledi.

13 yıl önce 7 idealist otelci tarafından kurulan ve şu anda 234 üyesi olan derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karcılıoğlu, Bodrumda var olan otellerin %20’i yazlık olarak yapıldığını bu yüzdende Bodrum'da 12 ay turizm hayal, 6 ay turizmin gerçek olabileceğinin altını çizdi. Karcılıoğlu “Bodrum turizmini uzatabilecek proje hazır. 1 ay sezon başında 1 ay da sezon sonunda olmak üzere 2 ay uzatabilecek projemizle yetkililerden ilgi bekliyoruz. Vaatlerde bulunan kişi, kurum ve kuruluşların bizi davet etsin, ilk kafileyi Ekim ayında getirelim. " diyerek sözlerine devam etti. Bodrum'da turizmcilerin mutluluk katsayısı çok düşük.  2.5 aylık sezonu uzatamadığımız sürece, turizm yapıyoruz dersek, kendimizi kandırmış oluruz. Diyerek bu projeye turizmcilerimizin ne kadar ihtiyacı olduğunu vurguladı.

“BOYD'nin önümüzdeki günlerde önemli bir eğitim projesiyle gündeme geleceğini ifade eden  Karcıloğlu, "Türkiye'yi ve tüm sektörü ilgilendiren, Yurt dışı bağlantılı çok ciddi bu eğitim projesine ev sahipliği yapacağız. Bu önemli bir organizasyonu yakında sizlerle paylaşacağız.

 2014 yaz sezonu için, geçen yıla göre büyük bir artış olmayacağını söyleyen BOYD Başkanı Karcılıoğlu, "Hemen her yıl aynı şeyleri söylüyoruz. Kimse bazı abartılı verilerin arkasına sığınmasın. Bodrum'da ne zaman yeni bir ülke ya da yeni bir tur operatörü ile anlaşma görürsek, o zaman turizmin farklı bir boyuta geldiğini söyleyebiliriz" dedi.

Yoğun ilgi gösterilen Yaza Merhaba Partisi, The End Event'in katkılarıyla KozmiKedi, Grup Deli Sarpa ve Dj Cemre Burak'ın muhteşem performansları eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com