16 Nisan 2024 Salı

‘2031 Türk Kızılay Mars'ta’ adlı resim ve kompozisyon yarışması ödül töreni

BHM
18.06.2022 16:10
‘2031 Türk Kızılay Mars'ta’ adlı resim ve kompozisyon yarışması ödül töreni
Bodrum ilçesinde, "2031 Türk Kızılay Mars'ta" temalı resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılay Bodrum Şubesi iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve liseler arası düzenlenen yarışmada dereceye girenler belirlendi.

Kategorilerinde ilk üç dereceyi elde edenler ile mansiyon kazananlara ödülleri, özel bir okulun salonunda düzenlenen törenle verildi. Etkinlik kapsamında, yarışmada yer alan resimler de sergilendi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, törende yaptığı konuşmada, teknoloji ve bilimin hızlı geliştiğini ifade etti.

Çok hayal olarak görülen şeylerin gerçeğe dönüşebildiğini anlatan Akmeşe, "Bunların gerçeğe dönüşmesi için mutlaka işin başlangıcında hayal etmenin söz konusu olması gerekiyor. İşte yakın gelecekte insanları neler bekliyor, bunların üzerinde bizlerin kafa yorması gerekir." dedi.

Kızılay Bodrum Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Nedim İlgün de geleceğin uzayda olduğunu, uzayla ilgili farklı meslek dalları olacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından öğrencilere ödülleri, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt'un da aralarında yer aldığı protokol üyelerince verildi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com