27 Temmuz 2024 Cumartesi

Ahmet Aras'ın danışmanı Levent Arkan’a tokat gibi hukuk dersi!

BHM
27.05.2024 17:36
Ahmet Aras'ın danışmanı Levent Arkan’a tokat gibi hukuk dersi!
“Şaibeli Reklamcıya Ödül Gibi Atama” başlıklı haberimize geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan tarafından yapılan şikayete savcılıktan "Kovuşturmaya yer yok" kararı çıktı.

NE OLMUŞTU?

Bodrum'da uzun yıllardan beri yayında olan, Özay Kartal'ın sahibi olduğu Bodrum Haber Merkezi adlı internet haber sitemizde yaklaşık iki yıl önce “BOTAV’IN ŞAİBELİ REKLAMCISINA ÖDÜL GİBİ ATAMA” başlığıyla bir haber yayınlamıştı.

Yaklaşık bir yıl sonra da “Belediye Başkanının ‘Şaibeli Reklamcısı’ yine gündem!” başlığıyla yayınladığımız haberde; 7/24 Bodrum adlı instagram haber platformu tarafından yapılan araştırmaya yer vermiştik. Buna göre eski belediye başkanı Mehmet Kocadon, Kültür ve Turizim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bodrum İbak Beton, Akademia Vakfı ve Özay Kartal hakkında bir çok konuda itibar suikasti yapan instagram hesabı olan “Bodrum.TC”nin, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan olduğunun kanıtlandığını yazmıştık. 

7/24 isimli sosyal medya haber portalı, Başkan Ahmet Aras’ın danışmanı, BOTAV’IN reklamcısı Levent Arkan, fake (kullanıcı adı belli olmayan) hesabıyla (Bodrum.TC) Bodrum’a ayar vermeye çalışıyor’’ başlıklı bir haber yayınlarken haberde; sahte hesap kullanıcısının Levent Arkan olduğunu kanıtlayan görsellere de yer verildiği görülmüştü.

Levent Arkan’ın Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti ile Hakaret suçlamasıyla başvurduğu  Cumhuriyet Savcılığının incelemesi sonucu Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar alındı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com