27 Temmuz 2024 Cumartesi

Ahmet Aras’ın danışmanından CHP’lilere, Osman Gürün’e ve Belediye çalışanlarına Tehdit ve Hakaret Dolu Sözler!

BHM
19.02.2024 12:13
Ahmet Aras’ın danışmanından CHP’lilere, Osman Gürün’e ve Belediye çalışanlarına Tehdit ve Hakaret Dolu Sözler!
Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın Danışmanının skandal ses kayıtları Bodrum kamuoyuna Bomba gibi düştü.

Bodrum Kadraj Haber’in gündeme getirdiği ses kayıtlarını içeren özel haberinde şu ifadelere yer verildi: 

Visit Bodrum adında site yapıp Bodrum’u tanıtacağız diye Levent Arkan’a milyon liraya yakın para kaptıran Ahmet Aras, aynı zamanda kendisini bir de danışman, koordinatör olarak atamıştı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan’dan Bodrumlular ve Bodrum Belediye Personeli hakkında skandal sözler.

Yaklaşık 1 haftadır Bodrum kamuoyunda konuşulan ses kayıtlarının yayınlanmaması için Başkan Ahmet Aras yoğun bir çaba göstermiş hatta Cumhuriyet başsavcılığına giderek kendisini mağdur gibi göstermek için şikayette dahi bulunmuştu.

Haber sitemize ulaşan, Levent Arkan’ın ses kayıtlarında, Bodrum’lulara ve Belediye Personeline hakaretler ettiği görülüyor.

Belediye Personellerine;

”Belediyede onun bunun torpiliyle yada başkana yalakalık yapıp, bir müdür yardımcısı olup, bir bilmem ne olup g…tü başı oynayların içinde 44 ay geçirince böyle adamları ayrı tutarım”

Burda Kocadon zamanında, Mazlum abi zamanında, Emin Anter zamanında alınan elemanlarda rahatlık var  bu rahatlığın üstüne bir de gevşeklik eklenince, bu rahatlık ve gevşeklik ortamında alınan elemanların yav….şaklığı da eklenince ortam çekilmez hale aldı.

Bodrumlular ve Belediye Personeline;

”Ya, ben burda gördüğüm, anam derdi ki, ”Kadınların or…pu olduğu erkeklerin yalanıdır” derdi. ”Erkeklerin or…pu olduğu hayatın gerçeğidir” derdi.

Ben bu Bodrum’daki kadar sakallı, bıyıklı or…puyu bir arada görmedim.

Bu siyaset varya nasıl bir şey biliyormusun, şu Belediyenin 3000 kişilik kadrosu içinde hakikaten hiç çalışmayan insan sayısı hiç de az değil, teyyareden atamalar cenneti, teyyareden rütbeler cenneti, lan bunların çoğu var ya özel sektörde,  özel şirkette temizlikçi olamaz.”

”Başkan’a söyledim, önce Büyükşehir’i alacağız sonra Bodrum’u çok düzgün insanlarla donatacağız”

Mahkemede kendisi lehine ifade vermeyen, ”Melek” isimli Bodrum Belediye Personeli Kadın’a tehdit;

Kadın Personel: Şu an size saygısızlık yapmadım, yapmayacağım da.

Levent Arkan; Ben sana bu şahsın Başkana ”O. çocuğu” dediğini vurgusuyla söyledim, bunun karşılığında sen bana bunu mahkemede şahitlik yaparım dedin, ne diye şahitlik yaptın ?, ” bunu Levent beye söyledi diye gördüm, Levent bey de bunu duyup gidip yerine oturdu” dedin. Kızım bak ben 2 tane silah taşıyorum, benim anama O..R..P. diyecek adama 2 tane şarjör boşaltırım ben, benim adım Levent Arkan.

Kadın Personel korku içinde ağlayarak;

Ben size hiç saygısızlık yaptım mı ?

Levent Arkan; Bak sana bişey diyeyim mi, sen yalan söylüyorsun.

Kadın Personel; Bodrum Belediyesinde yalan söylemeyen tek insan  benimdir.

Levent Arkan; 1 Nisan sabahı öyle bir Bodrum Belediyesi olacak ki …..

Bu konuşmalardan haberi olduğu ortaya çıkan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Levent Arkan’a yaptırımda bulunmak yerine kendisini korumaya almayı tercih etmesi ise skandalın ana konusu oldu.

”Bodrum Kadın Dayanışmanın adı var kendi yok”

Son 5 yılda Bodrum Belediyesinde yaşanan taciz ve mobing skandalları hakkında sadece üç beş cümleyle açıklama yapmaktan başka hiç bir yaptırımda bulunamayan BKD’nin, Bodrum Belediyesinde kadına yönelik böyle skandallar yaşanırken, Başkan Ahmet Aras’la geçtiğimiz gün manifesto imzalayıp ”biz Ahmet Aras’la beraberiz” demesi ise şaşırtmadı.

Habere konu bilgi ve belgeler talep edilirse Cumhuriyet Başsavcılığı ile paylaşılacaktır.

Ahmet Aras‘ın danışmanı Levent Arkan‘ın, özellikle CHP üyelerine hakaretler içeren ses kaydında, Belediye Başkan aday adayları, CHP ilçe teşkilatı mensupları, Muğla eski Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Atilla İnşaat sahibi Atilla adında bir şahıs da hakaretlerden nasibini alıyor.

Ses kayıtlarının basına sızmaması için yoğun bir çaba harcayan Ahmet Aras, hakkımızda asılsız şikayette bulunmuş ve partisindeki ön seçimden 2. sırada çıkan  bir meclis üyesi adayını da yalancı şahit göstermişti.

Ahmet Aras hakkında iftiradan, gösterdiği şahit hakkında da yalancı şahitlikten şikayetçi olacağımızın ve yasal haklarımızı kullanacağımızın Bodrum kamuoyunca bilinmesini isteriz.

Kaynak: Bodrum Kadraj 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com