27 Nisan 2024 Cumartesi

Ahmet Aras’ın danışmanından CHP’nin suç duyurusu paylaşımına ‘REST!’

BHM
28.02.2024 11:11
Ahmet Aras’ın danışmanından CHP’nin suç duyurusu paylaşımına ‘REST!’
Chp Bodrum İlçe Başkanlığı, skandal ses kayıtları ile gündeme gelen Ahmet Aras’ın danışmanı ve BOTAV reklam koordinatörü Levent Arkan hakkında savcılığa suç duyurusu yaptığına ilişkin duyuruyu paylaşması üzerine Levent Arkan’dan anında cevap geldi. Verdiği cevap ise rest çekme ve Ahmet Aras’ın tam desteğini arkasında olduğu anlamına geliyor.

HABERİN VİDEOSU:

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’ın ilçe örgütü olarak kendisine suç durusunda bulunduklarını ilan ettiği sosyal medya paylaşımının üzerine hiç vakit kaybetmeden Ahmet Aras’ın yeni seçim müziğini yayınlayan Levent Arkan, Chp ilçeye adeta “Benim arkamda Ahmet Aras var” dedi. 

Arkan’ın paylaşımının açıklama kısmında yazdığı metindeki şu ifadeler dikkat çekti: 

“Bodrum Belediyesi'nden hortumları kesilen gazeteci görünümlü belediye kemirgenleri ve işbirlikçileri tarafından günlerdir "Ahmet Aras'ın danışmanı Levent Arkan'ın şok ses kayıtları" başlığı ile yayınlanan Deepfake tezgahlarının ardından alın size Levent Arkan'dan gerçek bir ses kaydı. Üstelik, sözlerinden müziğine, müziğinden klibine kadar tümü Levent Arkan'a ait olan bir kayıt. #CHP #Bodrum #AhmetAras”

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden ses kayıtlarında Levent Arkan’nım Belediye çalışanlarına, cumhurbaşkanına, Bodrum’daki CHP’lilere hakaretler ve bir belediye çalışanına tehdit dolu sözler vardı.

Ahmet Aras neden açıklama yapmıyor? 

Ses kayıtları sonrası Arkan, savcılık tarafından gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ardından CHP ilçe Başkanlığı tarafından kendisine suç duyurusunda bulunuldu. Ahmet Aras ise bu konudaki sessizliğini hala koruyor...

Kamuoyunda merak edilen konu ise bu kadar büyük skandallara sebep olunmasına rağmen Ahmet Aras’ın bu konuda hiçbir açıklama yapmamış olması, kamuoyunda akıllara Ahmet Aras’ın açıklama yapamamasının bir nedeni olduğu sorularını getiriyor.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com