08 Eylül 2024 Pazar

Ata Demirer’den Bodrum’da Hem Tatil, Hem Dizi: ‘ALARGA’

BHM
26.07.2024 23:42
Ata Demirer’den Bodrum’da Hem Tatil, Hem Dizi: ‘ALARGA’
Bozcaada’da yaşadığı dönemde çektiği dizilerle ününe ün katan komedyen Ata Demirer, bu kez de uzun süredir tatil yaptığı Bodrum’da 9 bölümlük bir dizi çekti.

Ünlü komedyen Ata Demirer, Bodrum’da çektiği yeni dizi “Alarga” ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. GainTv’de yayınlanacağı belirtilen dizi 9 Ağustos’da gösterime giriyor. Amerika’da NBC’de yayınlanan “The Office” adlı dizinin tekneye göre uyarlanmış şeklini Bodrum’da çeken sanatçı Ata Demirer, hem tatil yaptı, hemde çalışmış oldu.

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, şarkıcı Hakan Altun, reklam yönetmeni Aziz Çelebi’nin rol aldığı “Alarga” adlı dizi filmin çekimine “bir ihtimal daha var”den hemen sonra Bodrum’da başlayan Ata Demirer, “Güle oynaya, tatil yaparak, şahane bir dizi ortaya çıkardık. 9 Ağustos’ta GaimTV’de yayına giriyor. Seyirciler 9 bölüm gülmekten kırılacak” dedi.

Bodrumlu bir iş insanının teknesinde çekilen dizinin adı olan “Alarga”nın herhangi bir yerden karaya bağlı olmaksızın zemine demir atıp, zincir döşeyerek, demir üstünde serbest olarak kalmaya verilen isim olduğunu söyleyen sanatçı, “Diziyi seyredenler kendilerini gülmek için zorlamayacaklar, zaten başından sonuna gülmekten çeneleri yorulacak” diye konuştu.

Kaynak: bodrumolay.com 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com