28 Mart 2024 Perşembe

'Başkan Jeep' tarafından yenilenen 1954 model Jeep, Bodrum'da turizm polisinin hizmetinde

BHM
16.09.2022 14:05
'Başkan Jeep' tarafından yenilenen 1954 model Jeep, Bodrum'da turizm polisinin hizmetinde
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1960'lı yıllarda dolmuş olarak kullanılan, 1954 model jeep türündeki araç, bakımları yapıp yenilendikten sonra turizm polisi tarafından kullanılmaya başlandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünün talebi doğrultusunda 1954 Model WILLYS marka Jeep araç, gerekli bakımları yapılıp yenilendi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki turizm polisine tahsis edilen araç, vatandaşların ve turistlerin hizmetine sunuldu. Bodrum sokaklarında gezen aracı görenler ise araç ve polislerle fotoğraf çektirdi.

PROJENİN MİMARİ İSE “BAŞKAN JEEP - MURAT TAŞLIDAĞ”

İstanbul, Bodrum, Miami ve Newyork’ta şubeleri bulunan “Başkan Jeep” adlı satış ve servis şirketinin yetkilisi Murat Taşlıdağ tarafından projelendirilerek yenileme çalışmaları tamamlanan 1954 model Jeep Willys, Bodrum’da turizm için polis ekiplerine tahsis edilerek göreve başladı.

Projeyi üstlenen Başkan Jeep, sosyal medyadaki paylaşımında, “1954 model Jeep Willys aracımız, Muğla’nın Bodrum ilçesinde Turizm Polisi aracı olarak göreve başladı. Bu gururu bizlere yaşatan İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne, Muğla İl Emniyet Müdürümüze, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Emniyet mensuplarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Proje: Murat Taşlıdağ” ifadelerinde bulundu.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com