24 Haziran 2024 Pazartesi

Bayram öncesi Bodrum Belediyesinden şezlong sürprizi

BHM
14.06.2024 13:38
Bayram öncesi Bodrum Belediyesinden şezlong sürprizi
Bodrum Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine şezlongların Pandemi döneminde kaldırıldığı halk plajlarına 1.530 şezlong yerleştirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin talimatıyla başlayan çalışmalar kapsamında Bodrum’da yaşayan ve tatile gelen vatandaşların rahat ve konforlu bir tatil geçirmesi için halk plajlarına şezlonglar yerleştiriliyor. 

Konuyla ilgili Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci yaptığı açıklamada şunları söyledi:  

“Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine halk plajlarımıza yeniden şezlong koymaya başladık. Şu ana kadar Turgutreis Günbatımı, Giritli Teyze, Kabakum Plajı Akyarlar, Kemer, Gümüşlük, Gerenkuyu, Çukurbük, Mazı, Gümbet, Kumbahçe, Yelken Kulüp ve Bitez’de bulunan halk plajlarına toplam 1530 şezlong yerleştirildik.

Bayramı tatili öncesinde diğer halk plajlarına da belirlenen sayılarda şezlongların yerleştirilecek ve Belediye AŞ tarafından işletilen bazı işletmelerimiz dışında şezlonglar, tüm halk plajlarında ücretsiz olacaktır."

Öte yandan Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Plajlar Birimi tarafından 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde diğer halk plajlarına da belirlenen sayılarda şezlongların yerleştirileceği açıklandı. 

Belediye AŞ tarafından işletilen bazı işletmeler dışında şezlongların tüm halk plajlarında ücretsiz olacağı bildirildi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com