19 Nisan 2024 Cuma

Bitez’i yine su bastı! Vatandaşlar ateş püskürdü!

BHM
17.09.2022 21:45
Bitez’i yine su bastı! Vatandaşlar ateş püskürdü!
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki içme suyu isale hattında bugün yaklaşık 3 aylık bir aranın ardından yine bir patlama meydana geldi. Tazyikli su, asfaltı yarıp yolu adeta göle çevirdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün geçtiğimiz günlerde yaptığı “6 ay son Bodrum halkı dua edecek” açıklamalarına karşı bölgede bulunan işletmeci Murat Kurutaş, bu akşam saatlerinde yaşanan isale hattındaki patlamanın yanı sıra sorunun uzun yıllar bir türlü çözüme kavuşturulmamasından ötürü tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre; Bitez Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen olayda yoldan geçen araçlar ve yayalar, su birikintisinde ilerlemekte ve yürümekte zorlandı. Bölgedeki bazı işletmeleri su bastı. Patlamanın ardından çevrede kazaya sebebiyet verebilecek bir duruma karşı da bir süre panik yaşandı.

Vatandaşlar, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ekiplerinin olaya müdahale etmesini bekledi.

Duruma tepki gösteren mahalle sakinlerinden Murat Kurutaş, daha önce de aynı yerde pek çok kez patlama olduğunu, 8 yıldır bu sorunu yaşadıklarını, bir türlü çözüme kavuşturulmadığını ifade ederek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e adeta ateş püskürdü. Gürün’ün geçtiğimiz günlerde yaptığı “6 ay son Bodrum halkı dua edecek” açıklamalarına karşı da kendi sosyal medya hesabı üzerinden çektiği videolar eşliğinde sert ithamlarda bulundu.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com