25 Nisan 2024 Perşembe

Bodrum bir ilke hazırlanıyor

BHM
30.05.2014 13:16
Bodrum bir ilke hazırlanıyor
Bodrum tarihinin en büyük tenis turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde gerçekleşiyor. Dünya sıralamasında yer alan genç yabancı tenisçiler bir hafta boyunca MYC Bodrum Future Tennis Cup için ter dökecek.

Marina Yacht Club sponsorluğunda, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi sponsorluğunda  2 – 8 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası MYC Futures Tennis Cup, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nün 5 toprak kortlu tenis tesislerinde gerçekleşecek. Turnuvaya ABD, İspanya, Fransa, Slovakya, Sırbistan gibi dünyanın 25 farklı ülkesinden 67 üst düzey tenisçi katılacak. Bu özelliğiyle Bodrum ve Muğla’da bir ilk olacak turnuva Bodrum’a bir hafta boyunca tenis şöleni yaşatacak. Uluslararası Tenis Federasyonu takviminde bulunan turnuvaya katılacak tenisçiler ise Bodrum’a gelerek Bodrum Tenis Kulübü’nde antrenmanlara başladı.

 

Üst düzey tenisçilerin uluslararası sıralamalarında önemli puanlar alacağı turnuvanın sporcu gecesi ise 2 Haziran 2014 Pazartesi akşamı saat 19.00’da Bodrum Golf Kulübü’nde gerçekleşecek.

 

Turnuvaya aralarında Marina Yacht Club’ın sahibi Şenkar Öztüzün’ün oğlu, Can Öztüzün’ün de olduğu Türk tenisçiler de katılıyor. 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com