20 Nisan 2024 Cumartesi

Bodrum’da ‘Deniz Üzerinde Yılbaşı Kutlaması’ Primetime gemisinde

BHM
28.12.2022 19:44
Bodrum’da ‘Deniz Üzerinde Yılbaşı Kutlaması’ Primetime gemisinde
Bodrum’da yeni yılı deniz üzerinde, Kale manzarasına karşı özel yılbaşı yemeği eşliğinde eğlenceli bir etkinlikle kutlamak isteyenler, Kumbahçe İskelesi’nde demirli The Primetime Cruise gemisine rezervasyonlarını şimdiden yaptırıyor. 

Bodrum’da “Primetime 2023 Yılbaşı Eğlencesi” 31 Aralık 2022 Cumartesi akşamı saat 20.00’de başlıyor. Sahnede Ragıp Arda - Canan Köse ikilisinin şarkılarına müzisyenler Zafer Önder ve Akın Kavuşur eşlik ediyor. 

Primetime yetkilileri, hava şartları uygun olduğu takdirde gece saat 22.00’de misafirlerini, Kumbahçe iskelesinden Bodrum Kalesi önüne kısa bir yolculuğa çıkaracaklarını ifade ederek, “Bodrumlu misafirlerimizi Primetime gemimizde, Kumbahçe iskelesinden hareket ederek Bodrum Kalesi’nin tam önünde, şehir ışıklarına karşı canlı müzik eşliğinde yeni yılı eğlence ve keyifle karşılamaya bekliyoruz.” dedi.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 05337214151 numaralı telefondan Primetime yetkililerine ulaşılabilir.

Primetime Cruise hakkında: 

Türkiye’nin etkinlik ve eğlence gemisi olarak 2011 yılında Bodrum’da inşa edilen Primetime gemisi, uzun bir süre İstanbul’da hizmet verdikten sonra dönüş yaparak artık Bodrum’da hizmet vermeye başladı. Bodrum’un yeni trendi olan Hint düğünlerine, lüks segmentteki yabancı konukların ve iş dünyasının etkinlik ve davetlerine ev sahipliği yapan Primetime, bu yıl bir ilk olarak kış aylarında da hizmet veriyor. Primetime, kış turizmi etkinliklerinin giderek arttığı ve turizm sezonunun uzadığı Bodrum’da, konuklarını kış aylarında konforlu salonlarıyla deniz üzerinde ağırlamaya başladı. -

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com